Történelem
Történet
Cikkek
Múzeumok
Kontakt
Fórum
Vendégkönyv
Linkek
Technika
Típusok
Restaurálás
Felújítás
Tuning
Szakirodalom
Galériák
Motorosok
Találkozók
Börzék
Videók

 

 

Motorosok - Gruber I
[ Frissítve 2007.06.14. ]

Üdvözletem minden Pannoiás kollégának!

Örömmel szeretném bejelenteni hogy az egy éve tartó pannonialázam eredményei szalonképessé váltak és örömmel osztanám meg 2 (és fél) büszkeségeimet.
Sajnos a Sztori mind a 2 motorról ugyan az, egyk a fészerben (T5h) a másik az esőben 20 évig (P10).
1 éve még a motorokhoz sem értettem, de hála ezeknek az egyszerü és csodálatos szerkezeteknek, meg sikerült tanulni ezt azt. Igyekeztem a legtöbbet kihozni a gépekből, de mivel sajnos anyagi korlátaim vannak, mivel tanuló vagyok, sajnos nem lett a legtökéletesebb a felújítás, igyekeztem típushű gépeket alkotni, többé kevésbé valamit össze is sikerült hozni, és a króm helyett festett alkotóelemek ha valakinek szúrná a szemét, attól elnézést kérek.
Az oldalkocsi még sajnos felújításra vár, egészen addig amig nem sikerül valamilyen papírt szerezni a T5h-hoz, szerencsére még egy vacak rendszámot sem kaptam hozzá. (de hát 4000 ft-ot nekem megért ok-val együtt (-: ). Remélhetőleg még a nyár végén el fog készülni mind a 2 gép 100%osan, de addig is itt ez a pár kép.

A sok segítséget meg utólag is köszönöm azoknak akik segítettek alkatrészben, elláttak hasznos, és jó tanácsokkal, szüleimnek akik elnézték a pincéből felszűrődő munka zajait. Nélkülük nem vált volna valóra az álmom.

Üdvözlettel: Gruber István (Putyi)